Energieën en entiteiten

Veelal wordt de impact  van energieën en entiteiten onderschat. Wat we niet zien, bestaat in hoofden van mensen niet. Maar toch voel je je beroerd, moe, onrustig, opgejaagd, hebt last van stemmingswisselingen of slaapt slecht.

Deze klachten kunnen worden veroorzaakt door energieën en/of entiteiten.  Een entiteit hoeft niet perse een slechte energie te zijn.  Maar vaak heeft het wel effect op hoe jij je voelt. Naast dat een energie in een ruimte, of voorwerp aanwezig kan zijn, kan een energie zich ook als reiziger aan jou verbinden. Je draagt deze energie dan met je mee, het beïnvloedt direct jouw leven.

Energieën en entiteiten kunnen zich onder andere bevinden in huizen, (bij)gebouwen, in (oude) spullen zoals kasten, spiegels ,kleding, stoelen en bezittingen van dierbaren. Je kunt energieën in ruimten vaak herkennen doordat je kippenvel krijgt,  ijzige rillingen hebt, of een onverklaarbare kou / wind voelt op bepaalde plekken. Je kunt dan te maken hebben met een entiteit.

Door het huis te laten reinigen is het mogelijk deze plek vrij te krijgen van ongewenste energieën, wat direct rust geeft.

Daarnaast kan de plek waar je woont, of de gebeurtenissen die zich eerder op die plek afspeelden, energieën aantrekken en/of vasthouden. We weten dat het wonen bij kerkhoven, crematoria en rampgebieden entiteiten aantrekt. Hiervoor is het belangrijk dat je leert je af te sluiten en te communiceren op de juiste frequentie.

Als Sensitherapeut ben ik opgeleid in het behandelen van mensen die last hebben van energieën en entiteiten en kan ik jou ook helpen om de omgeving waar je woont en werkt “schoon” te maken.